Home » Private Specials » 1391254 My Kinky Diary
[1391254]
17.75
Lucia Love is een veelbelovende schrijfster en is bezig aan haar 1e officiele boek : My Kinky Diary. Haar onderzoek om dit boek te kunnen schrijven heeft haar veel inspiratie gebracht en hiermee wordt het een zeer spannend en erotisch boek! Adembenemende verhaallijnen vol ondeugende avonturen en met kinky, stomend hete sex!

Je leest het verhaal van een geile man die eerst avances maakt naar de beste vriendin van zijn vrouw en daarna zijn vrouw een voorstel doet om een sexy trio te vormen met haar...Ook lees je een heerlijk passievol intermezzo met Lucy Heart en een dubbele pentratie met 2 zeer aantrekkelijke mannen en de mooie Milf Amber Jayne verveelt zich thuis en wacht op haar man die zo thuis komt. Ze besluit om achter de webcam te gaan zitten voor wat sexueel vertier en in de stemming te komen voor als haar man thuis komt.

5 ontzettend sexy verhalen waarbij je een geil kijkje krijgt in het kinky liefdesleven van andere mensen...laat je fantasie de vrije loop en beleef het met ze mee!!

Speelduur
2 uur en 23 minuten

Cast
Alessa Savage, Lucia Love, Sarah Sultry, Lucy Heart, Amber Jayne.


Foto's van de film
Klik op een plaatje en bekijk de fotogallerij


        17.75

Beoordelingen
Winkelwagen
1 x Top 5 Creampies
17.75
DVD Series
Aanbiedingen
Sex Slider Shag-a-Rama
Sex Slider Shag-a-Rama
9.95
14.75

Meest verkocht
Beoordelingen
Beoordeling schrijven Schrijf een beoordeling over dit artikel!